Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
International - World Championship U21 
Norway U21 - Argentina U2110:00
International - World Championship U21 
South Korea U21 - Australia U2110:00
International - World Championship U21 
Denmark U21 - Chile U2112:00
International - World Championship U21 
France U21 - Egypt U2114:00
International - World Championship U21 
Germany U21 - Iceland U2114:00
Live në vijim
International - European Women`s Under-19 Championship - Group B 
Belgium U19 W - England U19 W17:00
International - European Women`s Under-19 Championship - Group B 
Germany U19 W - Spain U19 W17:00
Czech Republic - Fortuna národní liga 
Usti nad Labem - FC Vysocina Jihlava17:00
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
1083
22-Jul
10:00
D. Thiem-P. Cuevas
1.22
 
3.6
 
 
 
+6
1103
22-Jul
10:00
K. Bertens-E. Gorgodze
 
 
11.0
 
 
 
+8
1084
22-Jul
10:01
P. Kohlschreiber-M. Fucsovics
1.64
 
2.04
 
 
 
+8
1047
22-Jul
10:02
I. Nedelko-H. Heliovaara
1.94
 
1.71
 
 
 
+5
1085
22-Jul
10:02
C. Ruud-R. Haase
1.44
 
2.46
 
 
 
+6
1086
22-Jul
10:03
A. Rublev-C. Garin
2.09
 
1.61
 
 
 
+9
1104
22-Jul
10:03
J. Paolini-L. Siegemund
2.71
 
1.37
 
 
 
+8
1048
22-Jul
10:05
B. Patael-S. Doumbia
2.52
 
1.42
 
 
 
+5
1087
22-Jul
10:05
L. Mayer-R. Molleker
1.31
 
2.95
 
 
 
+8
1088
22-Jul
10:06
P. Carreno Busta-Y. Hanfmann
1.64
 
2.04
 
 
 
+6