Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
81
26-Jan
16:15
OFI Crete-Asteras Tripolis
2.03
2.98
3.95
2.5
2.41
1.5
+94
494
26-Jan
16:20
Rodionov J / Rosol L-Arends S / Jebavy R
2.33
 
1.51
 
 
 
+1
658
26-Jan
16:25
Tomova, Viktoriya-Hesse, Amandine
1.58
 
2.18
 
 
 
+1
262
26-Jan
16:30
FC Voluntari-Universitatea Craiova 1948 CS
5.6
3.65
1.5
2.5
1.94
1.74
+94
459
26-Jan
16:30
HC Tambov-Buran Voronezh
1.62
4.5
4.3
4.5
1.78
1.93
+11
667
26-Jan
16:30
Routliffe, Erin-Montgomery, Robin
4.4
 
1.16
 
 
 
+1
668
26-Jan
16:30
Brantmeier, Reese-Bektas, Emina
2.29
 
1.53
 
 
 
+1
669
26-Jan
16:30
Hamner, Sarah-Sanchez, Maria
2.06
 
1.66
 
 
 
+1
665
26-Jan
16:35
Mazzoni E / Mazzoni J-Jimenez Kasintseva V / Parrizas-Diaz N
6.6
 
1.07
 
 
 
+1
200
26-Jan
17:00
Shabab Alsamu-Sh. Al Dhahiriya
2.14
2.51
3.95
2.5
2.7
1.37
+92