Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
International - Gold Cup - Group D
Panama - Usa0:0
United States - Major League Soccer
Fc Dallas - Vancouver Whitecaps0:0
United States - USL
San Antonio Fc - El Paso Locomotive0:0
United States - USL
Nashville Sc - New York Rb B0:0
United States - Major League Soccer
Toronto Fc - Atlanta United2:2
Live në vijim
United States - Major League Soccer
Dc United - Orlando City1:0
United States - NPSL
Fc Motown - Hershey4:0
United States - Major League Soccer
Montreal Impact - Portland Timbers1:0
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
326
27-Jun
04:00
Orange County SC II-Seahorses
1.8
3.75
3.45
2.5
1.35
2.77
+104
350
27-Jun
04:00
J. Jaksic-E. Sema
1.4
 
2.6
 
 
 
+5
351
27-Jun
04:00
S. Feng-M. Imanishi
3.25
 
1.26
 
 
 
+5
257
27-Jun
04:05
Portland Timbers B-Reno 1868
2.88
3.85
2.07
2.5
1.52
2.34
+106
459
27-Jun
04:30
AS Los Angeles-Orange County
3.45
4.3
1.76
2.5
1.3
3.15
+104
16
27-Jun
04:37
SJ Earthquakes-Houston Dynamo
1.82
3.85
3.85
2.5
1.5
2.49
+106
360
27-Jun
04:40
J. Thirouin-Y. Jeong
1.12
 
4.75
 
 
 
+5
361
27-Jun
04:40
H. Inoue-R. Tanuma
1.95
 
1.7
 
 
 
+5
362
27-Jun
04:40
H. Lim-C. Kim
6.7
 
1.05
 
 
 
+5
364
27-Jun
05:00
Y. Bai-H. Wong
1.05
 
6.6
 
 
 
+4