Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Oferta ditore e sporteve. Zgjidhni sportin apo skuadrën tuaj të preferuar, dhe vëni baste në shumë-llojshmërine e tipave që LumiBet ju ofron.
Live në vijim
International - Recopa Sudamericana - Final
Atlético Paranaense - River Plate0:0
Bolivia - Primera Division
The Strongest - Always Ready1:0
Bolivia - Primera Division
Oriente Petrolero - Aurora2:0
International - Copa Sudamericana - Round 2
Liverpool - Caracas Fc0:0
International - Copa Sudamericana - Round 2
La Equidad - Deportivo Santaní0:0
Live në vijim
Brazil - Copa do Brasil
Juventude - Grêmio0:0
Brazil - Copa do Brasil
São Paulo - Bahia0:0
Argentina - Argentina Cup
San Lorenzo - Estudiantes San Luis0:1
Ngjarjet në vijim dhe ngjarjet LIVE mund të kombinohen në tiketë. klikoni dhe lexoni tek PMSH për më shumë info.
#
Ngjarjet në vijim
1X2Σ+-  
367
23-May
03:00
América de Cali-Unión Magdalena
1.47
4.1
6.8
2.5
2.2
1.62
+108
639
23-May
03:00
Olímpico-Obras Sanitarias
1.57
 
2.15
156.5
1.85
1.85
+33
640
23-May
03:00
La Unión Formosa-Gimnasia
1.77
 
1.87
153.5
1.85
1.85
+33
672
23-May
03:00
M. Inoue-L. Kung
2.1
 
1.6
 
 
 
+5
673
23-May
03:00
E. Hayashi-K. Morisaki
1.33
 
2.9
 
 
 
+5
674
23-May
03:00
M. Kobori-M. Ayukawa
1.37
 
2.72
 
 
 
+5
675
23-May
03:00
A. Matsumoto-J. Jaksic
5.4
 
1.09
 
 
 
+5
679
23-May
04:00
V. Savinykh-Ng. Man Ying Maggie
 
 
8.0
 
 
 
+5
680
23-May
04:00
C. Jandakate-A. Ghitescu
2.03
 
1.65
 
 
 
+5
681
23-May
04:00
A. Sutjiadi-R. Bhosale
2.03
 
1.65
 
 
 
+5