Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ngjarjet LIVE

Oferta e zgjeruar e jona, e ndeshjeve LIVE ju ofron mundësi më të shumëta për të fituar. Ju mund të përcaktoheni për sportin dhe skuadrën tuaj të preferuar, si dhe mund të informoheni në detaje për secilën ngjarje nëpërmjet Statistikave dhe Rezultateve Live që ju ofrojmë.