Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - International


#
Soccer - International - World Cup - Play Offs
1X2Σ+-  
699
04-Dec
16:00
France-Poland
1.38
4.65
8.75
2.5
1.8
2
+44
700
04-Dec
20:00
England-Senegal
1.57
3.75
6.8
2.5
2.2
1.68
+44
701
05-Dec
16:00
Japan-Croatia
3.65
3.2
2.15
2.5
2.3
1.62
+44
1283
05-Dec
20:00
Brazil-South Korea
1.28
5.2
13
2.5
1.8
2.03
+44