Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Portugal


#
Soccer - Portugal - Liga 3
1X2Σ+-  
628
04-Dec
12:00
Moncarapachense-Leiria
5.4
3.2
1.63
2.5
2.03
1.67
+44
629
04-Dec
16:00
Sanjoanense-Anadia
2.05
3
3.45
2.5
2.12
1.6
+44
#
Soccer - Portugal - League Cup
1X2Σ+-  
521
04-Dec
18:00
Arouca-Leixoes
1.81
3.45
4.4
2.5
2.1
1.65
+44
#
Soccer - Portugal - Liga 3
1X2Σ+-  
630
04-Dec
18:00
Academica-Real SC
2.3
2.88
3
2.5
2.1
1.63
+44
631
04-Dec
20:00
Alverca-Os Belenenses
1.92
3.1
3.7
2.5
2.18
1.58
+44
#
Soccer - Portugal - League Cup
1X2Σ+-  
522
05-Dec
21:45
Mafra-Vizela
3.3
3.2
2.2
2.5
1.93
1.78
+44