Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - India


#
Soccer - India - ISL
1X2Σ+-  
348
22-Feb
15:00
Jamshedpur-East Bengal
1.89
3.35
3.8
2.5
1.89
1.81
+49
349
23-Feb
15:00
Chennaiyin-Mumbai City
3.75
3.5
1.87
2.5
1.71
2.02
+49
350
24-Feb
15:00
Bengaluru FC-Hyderabad
1.18
5.7
14
2.5
1.61
2.18
+49