Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Northern Ireland


#
Soccer - Northern Ireland - NIFL Premiership
1X2Σ+-  
490
23-Feb
20:45
Larne-Glentoran
1.76
3.35
4.5
2.5
1.94
1.76
+49
491
24-Feb
16:00
Crusaders-Glenavon
1.69
3.55
4.65
2.5
1.76
1.95
+49
492
24-Feb
16:00
Loughgall-Carrick Rangers
3.05
3.3
2.18
2.5
1.72
2
+49
493
24-Feb
16:00
Newry City-Coleraine
4.9
3.8
1.61
2.5
1.65
2.1
+49