Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Paraguay


#
Soccer - Paraguay - Primera Division - Apertura
1X2Σ+-  
495
23-Feb
23:30
Sp. Luqueno-General Caballero JLM
1.73
3.3
4.8
2.5
2.1
1.65
+49
496
24-Feb
22:15
.2 de Mayo-Nacional Asuncion
2.18
3.1
3.25
2.5
2.02
1.71
+49
497
25-Feb
00:45
Cerro Porteno-Sol de America
1.36
4.33
8
2.5
1.71
2.02
+49
498
25-Feb
22:15
Sportivo Trinidense-Ameliano
2.6
3.2
2.55
2.5
1.84
1.85
+49
499
26-Feb
00:45
Guarani Asuncion-Olimpia Asuncion
2.75
3.05
2.5
2.5
2.02
1.71
+49
500
26-Feb
23:30
Libertad Asuncion-Tacuary
1.36
4.4
7.9
2.5
1.66
2.1
+49