Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Handball - Europe


#
Handball - Europe - Champions League Women
1X2Σ+-  
1218
04-Dec
14:00
Krim Wom.-Odense Wom.
2.1
7.1
2.1
 
 
 
+8
1219
04-Dec
16:00
Bietigheim Wom.-Brest Bretagne Wom.
1.47
8.25
3.4
 
 
 
+8
1220
04-Dec
16:00
CSM Bucuresti Wom.-Ferencvaros Wom.
1.25
9.25
5.2
 
 
 
+8