Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - International


#
Basketball - International - United League, Main Round
1X2Σ+- 
1181
19-Mar
18:00
BC Kalev/Cramo-Avtodor Saratov
2.08
 
1.69
172.5
1.69
2.04
+23