Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Spain


#
Basketball - Spain - Liga Femenina
1X2Σ+-  
858
04-Dec
20:30
Porta Xi Ensino-Araski AES
1.63
 
2.06
125.5
1.79
1.92
+4
#
Basketball - Spain - LEB Oro
1X2Σ+-  
849
04-Dec
20:45
AB Castello-Cb Penas Huesca
1.2
 
3.8
155.5
1.66
2.09
+4
#
Basketball - Spain - Liga ACB
1X2Σ+-  
891
05-Dec
18:00
CB 1939 Canarias-Obradoiro CAB
1.21
 
3.7
160.5
1.88
1.82
+11
892
05-Dec
20:45
CB Fuenlabrada-Valencia Basket
2.48
 
1.44
165.5
2.04
1.69
+10
893
05-Dec
20:45
Club Joventut Badalona-Basket Zaragoza 2002
1.19
 
3.8
170.5
2.02
1.71
+13
894
06-Dec
12:00
BC Andorra-Real Betis
1.18
 
3.9
155.5
1.96
1.75
+11
#
Basketball - Spain - LEB Oro
1X2Σ+-  
850
06-Dec
12:30
Caprabo Lleida-Real Canoe Nc
1.21
 
3.7
150.5
1.8
1.9
+4
#
Basketball - Spain - Liga ACB
1X2Σ+-  
895
06-Dec
12:30
Bilbao Basket-CB Estudiantes
1.6
 
2.1
165.5
1.98
1.74
+11
896
06-Dec
17:00
Baskonia Vitoria-Gasteiz-San Sebastian Gipuzkoa BC
 
 
9.9
155.5
1.92
1.79
+9
897
06-Dec
17:00
CB Malaga-CB Murcia
1.35
 
2.79
160.5
1.82
1.88
+11
898
06-Dec
18:30
CB Miraflores-Real Madrid
2.61
 
1.39
165.5
1.67
2.07
+13
#
Basketball - Spain - LEB Oro
1X2Σ+-  
851
06-Dec
19:00
Lucentum Alicante-Cb Granada
1.5
 
2.31
155.5
2.03
1.7
+4
#
Basketball - Spain - Liga ACB
1X2Σ+-  
899
06-Dec
20:00
FC Barcelona-CB Gran Canaria
 
 
10.5
155.5
1.82
1.89
+8