Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - International


#
Football - International - European Championship - Qualification - Group B
1X2Σ+-  
625
17-Nov
15:00
Luxembourg-Portugal
28.0
9.9
1.07
2.5
1.48
2.52
+111
626
17-Nov
15:00
Serbia-Ukraine
1.91
3.5
3.85
2.5
1.98
1.77
+112
#
Football - International - European Under-21 Championship - Qualification - Group 9
1X2Σ+-  
630
17-Nov
16:00
Germany U21-Belgium U21
1.47
4.45
6.1
2.5
1.59
2.27
+105
#
Football - International - European Championship - Qualification - Group A
1X2Σ+-  
627
17-Nov
18:00
Bulgaria-Czech Republic
4.6
3.8
1.75
2.5
1.81
1.94
+112
628
17-Nov
18:00
Kosovo-England
6.3
4.7
1.48
2.5
1.66
2.15
+113
#
Football - International - European Championship - Qualification - Group H
1X2Σ+-  
622
17-Nov
20:45
Albania-France
8.6
4.9
1.33
2.5
1.78
1.96
+112
623
17-Nov
20:45
Andorra-Turkey
16.25
7.8
1.14
2.5
1.77
1.98
+113
624
17-Nov
20:45
Moldova-Iceland
6.6
4.25
1.46
2.5
2.04
1.72
+111