Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Scotland


#
Football - Scotland - Premiership League
1X2Σ+-  
454
23-Feb
14:30
St. Johnstone-Glasgow Rangers
7.6
4.75
1.38
2.5
1.71
2.06
+110
455
23-Feb
16:00
Celtic-Kilmarnock
1.18
6.3
15.25
2.5
1.56
2.34
+108