Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Germany Amateur


#
Soccer - Germany Amateur - Regionalliga North
1X2Σ+- 
532
25-Mar
20:15
VfB Luebeck-TSV Havelse
1.48
4.05
5.9
2.5
1.91
1.78
+110