Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Bosnia-Herz


#
Football - Bosnia-Herz - Bosnia and Herzegovina Premier League
1X2Σ+-  
1207
23-Feb
14:30
Sloboda Tuzla-FK Mladost Doboj Kakanj
1.81
3.25
3.9
2.5
1.97
1.69
+106
1208
23-Feb
14:30
Celik Zenica-HSK Zrinjski
2.99
2.94
2.27
2.5
2.21
1.54
+107
1209
23-Feb
17:30
Siroki Brijeg-Borac Banja Luka
1.98
3.05
3.5
2.5
2.21
1.54
+105