Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Brazil


#
Soccer - Brazil - Brasileiro Serie B
1X2Σ+- 
44
22-Jun
00:15
Brasil De Pelotas RS-Criciuma SC
2.1
3.2
3.5
2.5
2.26
1.57
+112
45
22-Jun
02:30
Goias GO-Juventude RS
1.9
3.2
4.2
2.5
2.17
1.62
+112
#
Soccer - Brazil - Copa do Nordeste, Knockout stage
1X2Σ+-  
282
22-Jun
02:45
Ceara CE-Bahia BA
2.49
3.1
2.8
 
 
 
#
Soccer - Brazil - Brasileiro Serie B
1X2Σ+- 
46
23-Jun
23:30
Coritiba PR-Figueirense SC
2.2
3.1
3.3
2.5
2.25
1.58
+112
47
24-Jun
00:00
SAO Bento-Londrina PR
2.0
3.2
3.8
2.5
2.36
1.53
+112
48
24-Jun
00:00
Fortaleza CE-Oeste SP
1.55
3.6
6.0
2.5
2.22
1.59
+112
49
24-Jun
00:00
BOA EC MG-Vila Nova GO
3.0
2.9
2.45
2.5
2.56
1.45
+112
50
24-Jun
00:00
Sampaio Correa MA-Atletico GO
2.15
3.1
3.4
2.5
2.11
1.65
+112
51
24-Jun
02:00
CRB AL-Paysandu PA
2.2
3.0
3.4
2.5
2.31
1.55
+112