Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Malta


#
Soccer - Malta - First Division
1X2Σ+-  
1407
28-Feb
11:00
Marsa FC-Pembroke Athleta FC
2.2
3.35
2.74
2.5
1.71
1.98
+94
#
Soccer - Malta - Premier League
1X2Σ+-  
1371
28-Feb
14:00
Balzan Youths-Sliema Wanderers FC
3.4
3.4
1.88
2.5
1.83
1.83
+94
#
Soccer - Malta - First Division
1X2Σ+-  
1408
28-Feb
14:00
Fgura United FC-Qrendi FC
2.12
3.4
2.84
2.5
1.72
1.97
+94
1409
28-Feb
15:00
Mqabba FC-Vittoriosa Stars
2.6
3.35
2.29
2.5
1.72
1.97
+94
#
Soccer - Malta - Premier League
1X2Σ+-  
1372
28-Feb
18:00
Senglea Athletic-Valletta FC
9.8
6.0
1.17
 
 
 
+3
#
Soccer - Malta - First Division
1X2Σ+-  
1410
28-Feb
18:00
Pieta Hotspurs FC-Zebbug Rangers FC
2.9
3.3
2.12
2.5
1.55
2.24
+94