Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Germany


#
Football - Germany - 3.Bundesliga
1X2Σ+-  
93
27-Jan
19:00
1. FC Kaiserslautern-SG Sonnenhof Großaspach
1.49
4.05
6.1
2.5
1.62
2.16
+104