Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - England


#
Football - England - England FA Cup
1X2Σ+-  
513
27-Jan
21:00
AFC Bournemouth-Arsenal
4.55
3.7
1.73
2.5
1.77
1.98
+112
#
Football - England - The Championship
1X2Σ+-  
113
28-Jan
21:00
Reading-Bristol City
2.19
3.25
3.25
2.5
1.87
1.87
+106