Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Wales


#
Football - Wales - FAW Championship
1X2Σ+-  
708
20-Sep
20:30
Taff's Well-Pontypridd Town
2.28
4.05
2.47
2.5
1.36
2.86
+105
#
Football - Wales - Welsh Premier League
1X2Σ+-  
451
20-Sep
20:45
Aberystwyth Town-Caernarfon Town
3.15
3.6
2.01
2.5
1.45
2.54
+105
452
21-Sep
15:30
Bala Town-Cardiff MU
2.1
3.5
3.05
2.5
1.69
2.02
+105
453
21-Sep
15:30
Carmarthen Town-The New Saints
8.8
6.3
1.22
2.5
1.34
2.97
+105
454
21-Sep
15:30
Newtown-Connah's Quay
3.4
3.3
2.01
2.5
1.69
2.03
+105
455
21-Sep
15:30
Penybont-Airbus UK
2.35
3.4
2.69
2.5
1.57
2.23
+105
456
22-Sep
15:30
Barry Town-Cefn Druids
1.41
4.4
6.4
2.5
1.62
2.14
+105