Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Czech Republic


#
Basketball - Czech Republic - ZBL
1X2Σ+-  
726
30-Sep
18:00
Slovanka MB-USK Praha
10.0
 
 
 
 
 
727
30-Sep
18:00
U19 Chance-BK Loko Trutnov
9.8
 
 
145.5
1.96
1.76
+1
728
30-Sep
19:15
SBS Ostrava-KP Brno
7.2
 
1.04
145.5
2.03
1.7
+1
729
30-Sep
19:30
DSK Levharti Chomutov-Sokol Hradec Kralove
8.8
 
 
140.5
2.03
1.7
+1