Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Lithuania


#
Basketball - Lithuania - LKL
1X2Σ+-  
1615
28-Feb
15:30
BC Nevezis Kedainiai-BC Juventus Utena
4.05
 
1.21
165.5
1.83
1.88
+5
1616
28-Feb
16:00
BC Siauliai-BC Dzukija Alytus
1.54
 
2.37
170.5
1.95
1.77
+5
1617
28-Feb
16:00
BC Zalgiris Kaunas-Neptunas Klaipeda
1.04
 
9.5
155.5
1.71
2.03
+5