Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Austria


#
Basketball - Austria - Bundesliga
1X2Σ+- 
829
27-Apr
17:00
Vienna DC Timberwolves-BC Vienna
2.25
 
1.6
 
 
 
830
27-Apr
17:00
BK Dukes Klosterneuburg-BSC Furstenfeld Panthers
 
 
11.0
 
 
 
831
27-Apr
18:00
Ubsc Graz-Oberwart Gunners
11.0
 
 
 
 
 
832
27-Apr
19:00
ECE Bulls Kapfenberg-Traiskirchen Lions
1.27
 
3.5
 
 
 
833
27-Apr
20:05
Flyers Wels-Swans Gmunden
1.92
 
1.82