Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Scotland


#
Soccer - Scotland - Championship
1X2Σ+-  
121
26-Jan
20:45
Raith Rovers FC-Heart of Midlothian FC
4.45
3.75
1.59
2.5
1.55
2.24
+94
122
26-Jan
20:45
FC Dundee-Ayr United FC
1.65
3.65
4.15
2.5
1.63
2.09
+94
#
Soccer - Scotland - Premiership
1X2Σ+-  
36
27-Jan
19:00
Dundee United-St Mirren FC
2.9
3.2
2.43
2.5
2.25
1.6
+94
37
27-Jan
19:00
Ross County FC-Motherwell FC
3.2
3.25
2.21
2.5
2.1
1.68
+94
38
27-Jan
19:00
St Johnstone FC-Aberdeen FC
2.69
3.1
2.66
2.5
2.3
1.58
+94
#
Soccer - Scotland - Championship
1X2Σ+-  
123
27-Jan
19:30
Greenock Morton FC-Inverness Caledonian Thistle FC
2.9
3.35
2.09
2.5
1.75
1.93
+94
#
Soccer - Scotland - Premiership
1X2Σ+-  
39
27-Jan
20:45
Celtic Glasgow-Hamilton Academical FC
1.1
8.9
22.0
2.5
1.35
3.05
+93
40
27-Jan
20:45
Hibernian FC-Glasgow Rangers
6.8
4.7
1.41
2.5
1.59
2.27
+94
41
27-Jan
20:45
Livingston FC-Kilmarnock FC
2.12
3.25
3.45
2.5
2.21
1.62
+94