Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Portugal


#
Football - Portugal - Primeira Liga
1X2Σ+-  
1336
27-Jan
19:45
Vitória Guimarães-Rio Ave
1.62
3.75
5.4
2.5
1.98
1.77
+107
#
Football - Portugal - Segunda Liga
1X2Σ+-  
245
27-Jan
20:45
Estoril-Benfica B
1.6
3.65
5.2
2.5
1.76
1.93
+106
#
Football - Portugal - Primeira Liga
1X2Σ+-  
1337
27-Jan
22:00
Sporting CP-Marítimo
1.35
4.9
8.0
2.5
1.64
2.17
+107