Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Italy


#
Football - Italy - Serie C - Group C
1X2Σ+-  
1019
27-Jan
14:30
Sicula Leonzio-Catanzaro
3.1
3.0
2.29
2.5
2.16
1.61
+105
#
Football - Italy - Serie C - Group B
1X2Σ+-  
1011
27-Jan
20:45
Reggiana-Südtirol
2.32
3.1
2.95
2.5
2.07
1.66
+106
#
Football - Italy - Serie B
1X2Σ+-  
112
27-Jan
21:00
Perugia-Livorno
1.77
3.4
4.75
2.5
2.02
1.74
+107