Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Denmark


#
Basketball - Denmark - Basketligaen, Playoffs
1X2Σ+-  
1310
19-Mar
18:30
Horsens IC-Stevnsgade Supermen
 
 
 
171.5
1.77
1.94
1311
19-Mar
18:30
Horsholm 79ers-Randers Cimbria
1.37
 
2.94
180.5
2.0
1.73
+23
1312
19-Mar
19:00
Team Fog Naestved-Svendborg Rabbits
1.16
 
4.8
165.5
1.93
1.78
+23