Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Switzerland


#
Soccer - Switzerland - Super League
1X2Σ+-  
162
28-Feb
16:00
FC Lausanne?Sport-FC Lugano
2.17
3.2
3.25
2.5
2.06
1.68
+94
163
28-Feb
16:00
FC Luzern-BSC Young Boys
4.0
3.75
1.77
2.5
1.55
2.3
+94
164
28-Feb
16:00
FC Sion-FC Vaduz
2.44
3.15
2.83
2.5
1.92
1.79
+94