Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - England Amateur


#
Soccer - England Amateur - The FA Women's Super League
1X2Σ+-  
1433
28-Feb
15:00
Aston Villa WFC-Arsenal LFC
15.75
9.3
1.05
2.5
1.28
3.25
+93
1434
28-Feb
15:00
Tottenham Hotspur-Everton LFC
3.35
3.5
1.87
2.5
1.68
2.02
+94
1435
28-Feb
15:00
Birmingham City LFC-Manchester City LFC
14.75
10.75
1.04
2.5
1.21
3.8
+93