Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Slovenia


#
Football - Slovenia - Prva Liga
1X2Σ+-  
189
21-Sep
18:00
NK Aluminij-MND Tabor Sezana
1.57
3.85
5.1
2.5
1.75
1.94
+105
190
22-Sep
14:00
Rudar Velenje-Domzale
3.6
3.7
1.85
2.5
1.62
2.14
+105
191
22-Sep
16:00
NK Triglav Kranj-Maribor
5.1
4.1
1.54
2.5
1.55
2.28
+105
192
22-Sep
18:00
N? Mura-NK CM Celje
2.05
3.5
3.2
2.5
1.75
1.94
+105
193
22-Sep
20:15
NK Olimpija Ljubljana-A?K Bravo
1.43
4.4
6.1
2.5
1.55
2.28
+105