Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Basketball - Brazil


#
Basketball - Brazil - NBB
1X2Σ+-  
1622
27-Feb
23:00
Franca BC SP-Minas Tenis Clube MG
3.2
 
1.32
165.5
1.75
1.96
+5
1623
28-Feb
13:00
Caxias Do Sul-Cerrado Basquete
1.78
 
1.97
150.5
1.69
2.04
+5