Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Colombia


#
Soccer - Colombia - Primera B, Apertura
1X2Σ+- 
244
25-Mar
21:15
Real Cartagena FC-Boyaca Chico FC
2.11
3.4
3.1
2.5
2.0
1.71
+109
#
Soccer - Colombia - Primera A, Apertura
1X2Σ+- 
235
25-Mar
23:30
Boyaca Patriotas FC-CD La Equidad
2.41
2.81
3.15
2.5
2.61
1.42
+110
236
26-Mar
01:30
Rionegro Aguilas-CA Bucaramanga
2.18
3.05
3.3
2.5
2.48
1.47
+110