Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Paraguay


#
Soccer - Paraguay - Primera Division, Clausura
1X2Σ+-  
696
04-Dec
22:15
12 de Octubre de Itaugua-Sol de America Villa Elisa
1.98
3.3
3.2
2.5
1.9
1.77
+94
697
04-Dec
22:15
Sportivo Luqueno-Guairena FC
3.35
3.35
1.91
2.5
1.93
1.75
+94
698
05-Dec
00:30
Club Guarani Asuncion-Cerro Porteno
2.28
3.1
2.79
2.5
2.09
1.63
+94