Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Venezuela


#
Soccer - Venezuela - Primera Division
1X2Σ+-  
329
24-Nov
22:00
Deportivo Lara-Deportivo La Guaira
2.7
2.6
2.75
2.5
2.09
1.64
+94
330
25-Nov
01:00
Academia Puerto Cabello-Atletico Venezuela
1.79
3.35
3.8
2.5
1.81
1.86
+94