Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Costa Rica


#
Soccer - Costa Rica - Liga de Ascenso, Clausura
1X2Σ+-  
228
04-Jun
22:00
Sporting San Jose-AD Guanacasteca
1.96
3.05
3.55
2.5
2.06
1.65
+94
#
Soccer - Costa Rica - Primera Division, Clausura
1X2Σ+-  
57
04-Jun
23:00
Limon FC-AD Municipal Grecia
3.45
3.35
1.87
2.5
1.73
1.95
+94
58
05-Jun
03:00
Guadalupe FC-Liga Deportiva Alajuelense
3.65
3.4
1.81
2.5
1.78
1.9
+94