Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Armenia


#
Soccer - Armenia - Premier League
1X2Σ+-  
104
04-Jun
13:30
FC Shirak Gyumri-Ararat Yerevan FC
1.56
3.65
4.9
2.5
1.93
1.72
+94
105
04-Jun
15:30
FC Noah-Alashkert
2.95
3.1
2.18
2.5
1.94
1.71
+94