Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Italy


#
Soccer - Italy - Serie C, Girone C
1X2Σ+- 
469
19-Mar
20:00
Cosenza Calcio-US Lecce
3.25
3.1
2.18
2.5
2.26
1.56
+113
#
Soccer - Italy - Serie B
1X2Σ+- 
96
19-Mar
20:30
Carpi FC 1909-FC Pro Vercelli 1892
2.3
2.9
3.4
2.5
2.71
1.43
+114
#
Soccer - Italy - Serie C, Girone C
1X2Σ+- 
470
19-Mar
20:45
Casertana-Racing Fondi
1.78
3.25
4.45
2.5
2.21
1.58
+113