Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - South Africa


#
Soccer - South Africa - FA Cup
1X2Σ+-  
492
28-Feb
14:00
Pretoria Callies-Jdr Stars
2.37
2.84
2.89
2.5
2.73
1.38
+94
493
28-Feb
14:00
TS Sporting FC-Richards Bay FC
2.9
2.85
2.36
2.5
2.88
1.35
+94
494
28-Feb
17:00
Chippa United FC-Cape Town City FC
2.9
2.99
2.27
2.5
2.1
1.63
+94