Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - India


#
Soccer - India - I-League
1X2Σ+-  
1387
28-Feb
11:35
Sudeva Delhi FC-Tiddim Road Athlectic Club
2.95
3.05
2.21
2.5
2.09
1.64
+94
#
Soccer - India - Indian Super League
1X2Σ+-  
1472
28-Feb
12:30
FC Goa-Hyderabad FC
1.86
3.5
3.35
2.5
1.69
2.0
+94
#
Soccer - India - I-League
1X2Σ+-  
1388
28-Feb
14:30
Chennai City-Aizawl FC
3.85
3.15
1.84
2.5
2.05
1.66
+94
#
Soccer - India - Indian Super League
1X2Σ+-  
1473
28-Feb
15:00
Mumbai City FC-ATK Mohun Bagan
2.23
2.92
3.05
2.5
1.99
1.7
+94