Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - USA


#
Ice Hockey - USA - NHL
1X2Σ+- 
1319
20-Mar
00:00
Boston Bruins-Columbus Blue Jackets
1.92
3.75
3.25
5.5
1.85
1.85
+36
1320
20-Mar
00:00
Buffalo Sabres-Nashville Predators
3.85
4.1
1.69
5.5
1.71
2.02
+33
1321
20-Mar
00:30
Montreal Canadiens-Florida Panthers
2.83
3.9
2.06
5.5
1.69
2.04
+33
1322
20-Mar
01:00
Minnesota Wild-Los Angeles Kings
2.08
3.75
2.87
5.5
2.01
1.72
+36
#
Ice Hockey - USA - AHL
1X2Σ+- 
1327
20-Mar
01:00
Iowa Wild-Rockford Icehogs
2.12
3.8
2.79
5.5
1.84
1.86
+30