Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Norway


#
Ice Hockey - Norway - Eliteserien, Playoffs
1X2Σ+-  
1317
19-Mar
19:00
Storhamar Hockey-IF Frisk/Asker
1.42
5.4
4.85
5.5
1.96
1.76
+30