Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Nicaragua


#
Football - Nicaragua - Primera Division
1X2Σ+-  
1088
22-Feb
22:00
Chinandega-Diriangen
4.4
3.55
1.72
2.5
2.06
1.67
+104
1089
23-Feb
02:00
Juventus Managua-Real Estelí
3.1
3.35
2.14
2.5
2.1
1.64
+105