Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Romania


#
Football - Romania - Liga I
1X2Σ+-  
149
22-Jul
20:00
ACS Sepsi-FC Steaua Bucuresti
4.9
3.45
1.67
2.5
1.99
1.72
+107