Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Finland


#
Ice Hockey - Finland - Mestis, Playoffs
1X2Σ+-  
1332
19-Mar
17:30
Iisalmen Peli-Karhut-Sapko
2.89
4.35
1.93
5.5
1.82
1.88
+27