Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Sweden


#
Ice Hockey - Sweden - HockeyAllsvenskan
1X2Σ+-  
1916
09-Dec
19:00
Västervik IK-Sodertalje
2.0
3.95
3.05
5.5
2.1
1.65
+21
809
09-Dec
19:00
AIK-Almtuna IS
2.38
3.95
2.43
4.5
1.65
2.1
+21