Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Czech Republic


#
Ice Hockey - Czech Republic - Extraliga
1X2Σ+-  
952
28-Feb
15:30
HC Litvinov-BK Mlada Boleslav
2.7
3.95
2.22
4.5
1.65
2.11
+19
953
28-Feb
15:30
PSG Berani Zlin-HC Vitkovice
2.89
4.0
2.08
4.5
1.68
2.07
+19
954
28-Feb
16:00
Mountfield HK-HC Kometa Brno
2.12
3.95
2.84
4.5
1.62
2.16
+19
955
28-Feb
16:00
Bili Tygri Liberec-HC Plzen
1.85
4.2
3.4
4.5
1.63
2.15
+19
956
28-Feb
17:00
HC Pardubice-Ceske Budejovice
1.38
5.8
5.6
6.5
2.37
1.52
+19
957
28-Feb
17:00
HC Olomouc-Energie Karlovy Vary
2.3
3.95
2.58
4.5
1.65
2.11
+11
958
28-Feb
17:20
Sparta Prague-Ocelari Trinec
2.16
4.15
2.69
5.5
1.84
1.87
+19