Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Portugal


#
Soccer - Portugal - Primeira Liga
1X2Σ+-  
55
25-Oct
20:00
Gil Vicente Barcelos-SC Braga
3.95
3.35
1.92
2.5
1.97
1.78
+95
56
25-Oct
22:15
Boavista Porto-Belenenses Lisbon
2.04
3.2
3.75
2.5
2.38
1.54
+95