Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Chile


#
Soccer - Chile - Primera Division
1X2Σ+- 
496
23-Feb
22:00
CD O'Higgins-Universidad De Chile
2.46
3.2
2.71
2.5
1.95
1.75
+110
#
Soccer - Chile - Primera B
1X2Σ+- 
899
23-Feb
22:00
Melipilla-CD Cobreloa Calama
2.28
3.2
2.88
2.5
2.1
1.6
+109
901
24-Feb
00:00
Union San Felipe-Club De Deportes Valdivia
2.31
3.15
2.85
2.5
2.2
1.55
+109
#
Soccer - Chile - Primera Division
1X2Σ+- 
497
24-Feb
00:30
Curico Unido-Coquimbo Unido
2.02
3.25
3.5
2.5
2.09
1.65
+110
#
Soccer - Chile - Primera B
1X2Σ+- 
1238
24-Feb
01:00
CSD Rangers-Deportes Copiapo
1.91
3.3
3.65
2.5
1.95
1.7
+109
#
Soccer - Chile - Primera Division
1X2Σ+- 
498
24-Feb
16:00
Cobresal-Audax Italiano La Florida
2.39
3.15
2.82
2.5
2.0
1.71
+110
499
24-Feb
21:30
Palestino-Huachipato
2.64
3.2
2.52
2.5
1.99
1.72
+110
#
Soccer - Chile - Primera B
1X2Σ+- 
1263
24-Feb
22:00
Nublense-Santiago Morning
2.35
3.15
2.8
2.5
2.2
1.55
+109
#
Soccer - Chile - Primera Division
1X2Σ+- 
500
25-Feb
00:00
Club Deportivo Universidad Catolica-Deportes Iquique
1.59
3.65
5.3
2.5
2.03
1.69
+110